Lyssna på nystartade Ullpodden!

Lyssna på nystartade Ullpodden, så här beskrivs den på Ullförmedlingens webbsida: 

"Ullpodden, landets första och enda podcast med fokus på ull ur olika perspektiv.
Podden vill öka kunskapen om ull för dig som fårägare, konsthantverkare, ullförädlare, produktutvecklare, innovatör, hobbystickare, textilintresserad, eller helt enkelt för dig som är allmänt intresserad av ull och får. Vi går uppströms och spanar möjligheter och utmaningar, ger kunskapstips, delar med oss av erfarenheter och det vi känner till som händer i ull-Sverige. Vi vill knyta ihop och lyfta olika aktörer, och vara ett nav, en slags sambandscentral för svensk ull."

Ullpodden kommer att sända ett nytt avsnitt varje månad med start i mars 2018. Här kan du höra både avsnitt 1 och 2

ullpodden.jpg