Det är inte lätt med alla R!

Trädparken soffa, web

I parken vid Lummelundagrottan på Gotland finns denna soffa placerad. Gjord av begagnade lastpallar fungerar den som en kolsänka. Läs mer om kolsänkor i en av våra fördjupningstexter, här. Lars har ju, så fint, förklarat de fem R:n i tidigare inlägg, men här tycker jag att det kan vara både Re-duce, Re-cycle och Re-design, lite beroende på hur man tolkar det hela. Re-duce - jag återanvänder lastpallar, Re-cycle - jag ger lastpallarna "nytt liv" och Re-design - en ny form, endast pimpad med bets. Eller har jag missförstått? Hur som är det häftigt att man kan göra en trädgårdssoffa av lastpallar och få den så bra. Dessutom kan de stå ute året runt och är helt ok att sitta i.

Vill du läsa mer om Lummelunda trädpark och soffan gör du det här.