Hemslöjden på Liljevalchs

sortering

Nu är alla löven uppackade! Nästan 2000 kom i retur och de var inslagna i wellpapp eller bubbelplast. Och dessutom väl tejpade. En del hade ju låg transportsträcka med flera omlastningar men några blev inlämnade direkt vid dörren på Liljevalchs. Det är alltså alla löv som ska ingå i det kollektiva verket "Ser du löven för alla träd" som är en del av utställningen Hemslöjden på Liljevalchs. Hållbar utveckling vad det gäller slöjd vill vi visa på utställningen, så självklart sorterade vi allt emballage, och det blev mycket.

Ett annat syfte med utställningen är att visa att det är kul att slöjda och att alla kan. I verkstan kan du prova själv, men även få hjälp av de två handledarna som finns på plats. Ibland har vi slöjddemonstrationer - när och vad kan du läsa om på SLÖJDKALENDERN. Där lägger vi upp aktuell information.

Den 6 juni öppnar vi - Välkommen!