Hektiska tider!

blomster i trädgården

Det växer så det knakar, ja man nästan hör hur blommorna sträcker på sig och visst är det en härlig tid. Fågelsång dygnet runt! Man borde göra som skomakar´n, ta semester mellan hägg och syren!

Drömmar - just nu har vi fullt upp med utställningsarbete inom Hemslöjden. Runt om i Sverige pågår olika utställningar med anledning av 100 års firandet. På Allt om hemslöjd hittar du förhoppningsvis en utställning nära dig eller på en plats du redan planerat att besöka under sommaren.

Information om de stora utställningarna på Djurgården i Stockholm och i Vadstena hittar du på Hemslöjden 100 år  men även på Liljevalchs konsthalls sida och på Nordiska museets sida. Läs och inspireras innan du besöker utställningarna. För dem får du inte missa. Väv på Nordiska museet har redan öppnat!