Midvinterfest i Skogen 2011

Midvinterfest_2011

Större delen av vårt land täcks av skog och en skog är så mycket mer än bara träd och växter, stenar och vattendrag. Den är hem åt tusentals djur. Den förser vår planet med syre och motverkar växthuseffekten. Den förser oss med mat och material till både kläder, hus och bränsle. Midvinterfest är den årliga försäljningsutställningen för slöjd och konsthantverk på Bohusläns museum i Uddevalla. Under hela advent och en vecka in på det nya året visar 61 slöjdare från Västra Götaland sina alster. Allt som visas på Midvinterfest är lokalt tillverkat för hand. Dessutom är alla alster till salu och kan köpas direkt, precis som i en butik. Det gör att utställningen förändras under tiden den pågår, allteftersom föremål säljs och nya kommer till.

Midvinterfest i Skogen, Bohusläns museum, 26 november 2011 - 8 januari 2012.