Pinnstol Tur & Retur

Nu startar vi projekt Pinnstol Tur & Retur! Det är ett samarbete mellan Konsthantverkarna i Örebro och Länshemslöjdskonsulenten i Örebro län,  Lars Petersson. Vi vill med pinnstolen som utgångspunkt inspirera och väcka tankar om hållbar utveckling, kreativitet och det egna skapandet. Anledningen till att vi valt pinnstolen är att det är ett allmängiltigt föremål som vi tror de flesta har en relation till. Dessutom är pinnstolen tillverkad av massivt trä, har en enkel konstruktion och är lätt att laga, förändra och forma om. Om man inte har någon pinnstol hemma, så brukar de vara lätt att få tag på via second hand, loppisar, auktioner mm. Projektet inbjuder alla och envar att vara med. Till sommaren vill vi visa alla härliga, målade, pimpade, omgjorda pinnstolar på en utställning hos Konsthantverkarna i Örebro. Vill du veta mer så kommer vår blogg "Pinnstol Tur & Retur" att fyllas på med information, inspiration och bilder under hela våren. Pinnstol Tur & Retur finns också på Facebook. Där finner du också kontaktuppgifter för ytterligare information.