Årets stickstämma

Spedetröja Att delta i en stickstämma fyller på både energi och kunskap. Det förstår man inte minst av hur snabbt deltagarplatserna tar slut. Årets stämma äger rum  den 21 - 24 juli på Önnestads folkhögskola. Här planerar man för många olika kurser men även gemensamma föreläsningar och programpunkter. På bloggen står det "Skåne + sommar + stickstämma = sant" och det stämmer säkert.

När vi på Gotland genomförde stickstämman, det är ett antal år sedan, bestämde jag mig för att göra en skånsk spedetröja. I julas blev den klar, snacka om hållbart arbete! På årets stickstämma ingår säkert återigen en kurs med spedetröjor. Följ bloggen om stämman så får du veta det mesta och särskilt när biljetterna släpps, då gäller det att vara snabb - de har en strykande åtgång! Här läser du mer.