Dyrt med verktyg?

Det finns många fina verktyg att få tag på relativt billigt! Om man har tålamod så kan man göra riktiga fynd på loppisar och auktioner. Somliga av dåtidens verktyg som finns på loppisar tillverkas ju inte längre, andra går att köpa nytt, men har kanske inte samma kvalité som man är ute efter . Hyvlar, stämjärn, knivar, tänger, skruvstycken, navare, yxor och bandknivar. Ja listan kan göras mycket längre. Det gäller bara att skilja ut de prylarna med kvalité så att man inte får skräp med sig hem!

Mitt senaste fynd var en liten morakniv med laminerat blad som kostade 20:-. Det tog mig 10 minuter att slipa upp kniven och få den funktionsduglig, det blev en helt perfekt liten täljkniv. Det här kan vara ett sätt att skaffa sig verktyg billigt och samtidigt minska sin konsumtion! Sen finns det många andra kul saker att hitta på loppisar!