Kravallslöjd i Jönköping!

kravallslojdijonkoping Välkommen att fira FN-dagen med globalslöjd i sportslig anda. Kravallslöjd låter slöjd möta sport i en härlig symbios.

kravallslöjd På Kravallslöjds workshop kan du prova att spinna garn med hjälp av spinnrock kopplad till spinningcykel eller träna armmusklerna genom att sticka med jumbostickor. Utmana vännerna eller Mia, Anna och Erik från nätverket Kravallslöjd.Dessutom visas installationen ”Golden Ladies” av Linnéa Blomgren som belyser starka kvinnor av olika etnicitet och bakgrund, i en ram som annars är traditionellt manlig och vit. Genom dessa uttryck väcks frågor om nationell tillhörighet, om tradition och om slöjdens plats i samhället. Lördag 24 oktober12 - 16Jönköpings läns museumPassa också på att se de hyllade utställningarna EcoCraft ochCraftwerk 2.0.