Slutet gott allting gott.

Det är lite tunt med apocalypsens ryttare tycker jag. (Visserligen så har klimathotet funkat fint och jag har inte varit så här småsvettig sen Nikita hotade alla med atomvinter på 50-talet eller när G.W Bush blev president)slutetgottalltinggott Alla större generella kulturer har ju en. Skapelsehistoria som slutar i buller och bång. För den sekulariserade människan så gäller kanske just nu klimathotet som modern ragnarrök. Då är det skönt att göra något praktiskt. När ängeln Gabriel tycks ivrigt fingra på trumpeten (ursäkta) så kan man söka trygghet i lite slöjd. Denna framtidsfaktor av rang! Det är så skönt att göra något direkt, just nu, omedelbums, praktiskt. Att köpa och använda slöjd är superduper. Att slöjda själv känns lite bättre ändå just nu. Så när det börjar surna lite i orossäcken mitt på kroppen - då kan man GÖRA nåt! (Ängeln har Berit Johansson gjort.)