Värdelös eller värdefull...bara några stygn som skiljer

vardelosellervardefullDen gamla favoritväskan blir fransig och nött. Första tanken är att man nog måste skaffa en ny nu. Sorgligt(…och kostsamt) Laga eller icke laga, det är frågan? Stoppa strumpor...”som dom gjord förr i tidn”? som folklivsfanatikern Job Andersson i humorprogrammet Mammas nya kille i P3 skulle ha uttryckt det... Ja, varför inte? Det känns ju lite aktuellt igen, fast kanske av andra anledningar än förr. Nu gör det att jag slipper bidra till att sopberget växer. Alla de gamla stygnen och teknikerna går ju faktiskt att använda än idag. Till allt möjligt dessutom! (…förutom att den berömda fantasin sätter sina gränser ibland) Känns fint både att jag faktiskt kom på tanken, och att jag sen med några knapphålsstygn lagade ”bästa väskan”. Nu hänger den med ett tag till!